Social
Redactor: Marin Gherman
18 mai 2021

În comuna Mahala din regiunea Cernăuți va fi deschis un Centru de Acordare a Serviciilor Administrative

În comuna Mahala din regiunea Cernăuți va fi deschis un Centru de Acordare a Serviciilor Administrative

În comuna Mahala din regiunea Cernăuți la finele lunii mai – începutul lunii iunie va fi deschis un Centru de Acordare a Serviciilor Administrative. Este un proiect sprijinit de programul U-LEAD cu Europa, ai cărui experți au organizat cursuri de instruire pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor administrative oferite în cadrul comunelor din regiunea Cernăuți.

La Mahala vor fi acordate diverse servicii administrative locuitorilor în mod centralizat. Mahalenii nu vor mai trebui să se deplaseze la centrul regional sau raional pentru a beneficia de aceste servicii publice. Centrul de Acordare a Serviciilor Administrative din Mahala va avea și o filială la Rarancea, unde vor activa 3 specialiști.

Primarul comunei Mahala, Ștefan Sauciuc, ales în această funție la finele lunii octombrie 2020 susține că în viitor consiliul local va realiza o serie de proiecte în domeniul infrastructurii, culturii și accesului la servicii administrative de calitate.

Televiziunea online BucPress TV din Cernăuți va difuza un reportaj despre Centrul de Acordare a Serviciilor Administrative, care va fi inaugurat în comuna Mahala.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 206


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți