Social
Redactor: BucPress
22 martie 2022

În luptele de lângă Kiev a murit un tânăr de 20 de ani din Storojineț

În luptele de lângă Kiev a murit un tânăr de 20 de ani din Storojineț
22 martie 2022

În luptele de lângă Kiev a murit un tânăr de 20 de ani din Storojineț

Războiul și luptele grele din Ucraina aduc tot mai multe vești triste. În noaptea de 20 spre 21 martie, în luptele grele de lângă Kiev a fost ucis un tânăr militar din orașul Storojineț, regiunea Cernăuți.

Serviciului de presă al Eparhiei de Cernăuți și Bucovina a comunicat că în luna februarie a.c., tânărul cu numele de Vladimir Ghii a împlinit 20 de ani.

„Ostașul ortodox, elev al școlii duminicale (n.r: de limbă română și ucraineană) din Storojineț, a murit în luptele de lângă Kiev. În februarie Vladimir a împlinit 20 de ani. La fel ca tatăl său, tânărul s-a alăturat Forțelor Armate ale Ucrainei în calitate de voluntar”, spune preotul Gheorghe, învățător la Școala duminicală „Blagovisti” din Storojineț.

Pentru cei care doresc să își ia rămas bun de la Vladimir, slujba de înmormântare va avea loc la Biserica Sfântul Gheorghe din Storojineț. Data și ora va fi anunțată mai târziu.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Urmăriți-ne și pe platforma Telegram

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 907


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți