Social
Redactor: Mariana Struț
15 septembrie 2020

În regiunea Cernăuți 19 elevi și 41 de profesori au fost diagnosticați cu COVID-19

În regiunea Cernăuți 19 elevi și 41 de profesori au fost diagnosticați cu COVID-19

În regiunea Cernăuți de la începutul noului an de învățământ cu coronavirus COVID-19 au fost diagnosticați 19 elevi, 41 cadre didactice și 7 lucrători tehnici.

Despre aceasta a declarat în timpul unui breefing șefa adjunctă al Administrației regionale de stat Cernăuți, Irina Isopenko.

”Până în data de 14 septembrie în regiunea Cernăuți COVID-19  a fost confirmat în total la 67 persoane din cadrul instituțiilor de învățământ, adică la 19 elevi, 41 cadre didactice și 7 lucrători tehnici. Potrivit informațiilor preliminare, 200 ву persoane sunt cercetate, deoarece au fost în contact nemijlocit cu cei infectați”, a specificat Irina Isopenko.

Potrivit ei, în primele două săptămâni al noului an școlar, 2 școli din ”zona portocalie” au trecut la forma distanțată de studii, iar câteva instituții de învățământ au recurs la forma mixtă din cauza îmbolnăvirilor elevilor și ф profesorilor.

”Decizia privind procesul de învățământ mixt a fost adoptată de conducerea școlilor din raioanele Hotin și Secureni, care sunt în ”zona portocalie” de carantină. 2 instituții de învățământ au luat dfecizia să stopeze procesul de învățământ la zi și să recurgă la forma on-line”, a mai adăugat șefa adjunctă al ARS Cernăuți.

În linii generale în regiunea Cernăuți 211 școli funcționează în regim online.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 143

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți