Social
Redactor: Mariana Struț
08 noiembrie 2021

În regiunea Cernăuți a început construirea a două poduri peste râul Putilka

În regiunea Cernăuți a început construirea a două poduri peste râul Putilka
08 noiembrie 2021

În regiunea Cernăuți a început construirea a două poduri peste râul Putilka

În cadrul reparației capitale a drumului către granița româno-ucraineană, sunt planificate să fie construite două poduri de 21 și 24 de metri lungime.

În regiunea Cernăuți, în cadrul programului „Construcții mari”, a început reconstrucția a două poduri peste râul Putilka, potrivit ACC cu referire la Serviciul Rutier al Regiunii Cernăuți.

„În districtul Vijnița, ca parte a Programului Național de Construcții Mari, reconstruim o secțiune a punctului de control T-26-01 Cernăuți-Vașkivți-Putila-Ruska cu acces la punctul de control Șepit și două poduri peste râul Putilka. Antreprenorul a demontat podurile uzate și a construit o ocolire temporară. În prezent, se lucrează la reconstruirea a 2 poduri”, se arată în comunicat.

Lucrările se desfășoară în satul Serhii, fostul raion Putila. Serviciul rutier notează că primul pod are 21 de metri lungime. În prezent, antreprenorul a demontat complet structura podului și a betonat fundația monolitică, a armat și betonat suportul monolit.

Acum aici sunt amenajate fundațiile suporturilor de mal și noi suporturi monolitice de pod din beton armat.

„Următoarea etapă este montarea unei noi structuri de grinzi din beton armat, construcția unui pod dintr-un complex de tablă de pod”, menționează Serviciul de drumuri.

Pe un alt pod, lung de 24 de metri, antreprenorul a betonat 2 plăci monolitice și pereți de sprijin. În continuare - instalarea grinzilor, asigurând legătura podului șiinstalarea unui nou complex de tablă de pod.

În plus, există încă 2 structuri artificiale (pod și trecere) pe o secțiune de 3 kilometri. De asemenea, acestea vor fi restaurate în cadrul reconstrucției acestui tronson de drum. În ceea ce privește suprafața drumului, aceasta va consta dintr-o bază armată și două straturi de amestec de beton asfaltic. De asemenea, lucrătorii rutieri intenționează să repare și să construiască șanțuri, să doteze trotuare, să amenajeze intrări spre case și intrări pe stradă, să instaleze iluminat, indicatoare rutiere, gard metalic și marcaj.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 353


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți