Social
22 iulie 2021

În regiunea Cernăuți a înregistrată o cifră-record de vaccinare într-o zi

În regiunea Cernăuți a înregistrată o cifră-record de vaccinare într-o zi

Cifră-record de vaccinare. În cursul zilei de ieri la centrele de imunizare anti-Covid-19 din regiunea Cernăuți au fost adminsitrate aproximativ 3.000 de doze de vaccin împotriva coronavirusului.

Este cel mare mare număr de vaccinări într-o singură zi de la demararea campaniei de vaccinare. Despre acest lucru a declarat într-un comentariu pentru audiovizualul public, șeful adjunct al Departamentului Regional de Sănătate, Maria Polișciuk. Potrivit funcționarului, în regiune campania de imunizare anticovid s-a accelerat în ultimele zile, deși ne aflăm pe locul al 17-a între regiuni. Anterior am  fost pe locul 22. "Am vrea să se vaccineze un număr cât mai mare de persoane până la începutul toamnei. Din toamnă, ne așteptăm să avem mult mai multe suspiciuni de infectare”, a spus Polișciuk.

La etapa actuală, aproximativ 50.000 de persoane din regiunea Cernăuți au fost vaccinate cu prima doză de vaccin împotriva coronavirusului și 25 mii de persoane au fost vaccinate cu a doua doză. Pe teritoriul regiunii funcționează 9 centre de vaccinare și altele zeci de puncte în comunități. Începând cu ziua de ieri, 21 iulie, centrele de vaccianre vor avea program zilnic de lucru între orele 10:00-16:00.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 333


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți