Social
Redactor: Mariana Struț
28 septembrie 2020

În regiunea Cernăuți a intrat în vigoare noua zonificare de carantină

În regiunea Cernăuți a intrat în vigoare noua zonificare de carantină
28 septembrie 2020

În regiunea Cernăuți a intrat în vigoare noua zonificare de carantină

Potrivit deciziei Comisiei de stat pentru securitatea tehnologică și de urgență la ora 00:00 din 28 septembrie în regiunea Cernăuți a intrat în vigoare noua zonificare de carantină.

Conform noii zonificări de carantină toate raioanele regiunii Cernăuți au fost eliminate din zona roșie. Comisia de stat pentru securitatea tehnologică și de urgență a hotărît ca raioanele regiunii Cernăuți să fie  atribuite la zona portocalie de carantină.

Reamintim că în zona roșie până acum se aflau 2 raioane: Herța și Kelmenți.  Iar în zona ”galbenă” se aflau: orașul Novodnistrovsc, raioanele Putila, Sokireni și Hotin. Celelalte raioane inclusiv orașul Cernăuți au fost atribuitre mai de vreme zonei portocalii de carantina.

De mentionat că, în zona „portocalie”  se permite: activitatea unităților de alimentare, cinematografelor, centrelor culturale doar cu condiția că spațiile vor fi pline 50%, se permite circulația transportului public în regim de transportări spoeciale. Instituțiile de învățământ vor trece la forma distanțară de funcționare în caz dacă 50% din clase sau grupe vor fi în autoizolare.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 840


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți