Social
Redactor: Svetlana Pantea
22 august 2018

În regiunea Cernăuți, polițiștii de frontieră au reținut câteva căruţe de cai, care duceau contrabandă cu ţigări în România

În regiunea Cernăuți, polițiștii de frontieră au reținut câteva căruţe de cai, care duceau contrabandă cu ţigări în România

La 21 august, poliţiştii de frontieră au oprit câteva  căruţe  de cai din regiunea Cernăuți, cu ajutorul cărora infractorii intenționau să transporte țigări în România. Două dintre cele patru persoane suspecte au fost reţinute, comunică serviciul de presă al Serviciului Frontierei de Stat al Ucrainei.

Acţiunea a avut loc în apropierea graniței. În total, caravana  era compusă din patru căruțe de cai, iar poliţiştii de frontieră au reuşit să reţină două persoane care intenționau să trimită ilegal țigări peste graniță.

În total au fost descoperite 10 cutii cu ţigări. Potrivit informaţiilor oficiale ale Serviciului Fontierei de Stat al Ucrainei, infractorii intenționau să trimită în România  aproximativ 5 mii de pachete de țigări. În prezent, ofițerii de aplicare a legii îi caută  pe ceilalţi doi infractori, care au reușit să scape şi au fugit într-o direcție necunoscută.

Amintim că, la începutul lunii august polițiștii de frontieră au oprit o altă încercare de a transporta țigări de contrabandă.

BucPress

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 1227


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți