Social
22 februarie 2021

În regiunea Ivano-Frankivsk a fost instituită carantina zonală din cauza creșterii numărului de cazuri Covid-19

În regiunea Ivano-Frankivsk a fost instituită carantina zonală din cauza creșterii numărului de cazuri Covid-19

Potrivit primarului orașului Ivano-Frankivsk, Ruslan Marținkiv, măsurile stricte vor dura o săptămână, până pe 28 februarie.

În această perioadă în regiune sunt interzise: activitatea unităților de alimentație publică (acestea pot funcționa numai în exterior); activitatea unităților de divertisment, cluburi de noapte, cinematografe, săli de sport; organizarea de evenimente culturale și religioase; elevii din clasele 5-11 vor învață în mediul on-line, informează nv.ua.

În același timp rămâne neschimbată: procesul educațional din clasele 1-4,  funcțioanrea grădinițelor. La cererea părinților, copiii pot învăța la distanță; va funcționa transprtul public; micile magazine de mărfuri industriale vor vaea program de lcuru în conformitate cu cerințele de carantină.

Potrivit primarului Marținkiv, 628 de pacienți cu coronavirus sunrt internați în spitalele de suport.

Vom reaminti, regiunea Ivano-Frankivsk este ”lider” pe țară la creșterea numărului de cazuri de infectare cu coronavirus de la începutul lunii februarie. În ultimele 24 de ore, în regiune au fost înregistrate 515 cazuri de infecție. Potrivit prim-ministrului Denis Șmygali, în regiune a fost confiramtă o explozie a cazurilor de coronavirus.

Pe teritoriul regiunii au fost create 16 puncte de control, iar în orașul Ivano-Frankivsk a fost instalat un spital modular pentru pacienții cu coronavirus.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 146


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți