Social
Redactor: Mariana Struț
11 aprilie 2022

În regiunea Lugansk în ultimile zile de război rușii au bombardat toate orașele

În regiunea Lugansk în ultimile zile de război rușii au bombardat toate orașele
11 aprilie 2022

În regiunea Lugansk în ultimile zile de război rușii au bombardat toate orașele

Şeful administraţiei militare regionale Lugansk, Serhii Gaidai, a declarat că trupele ruse au luat cu asalt zona Zolote, dar armata ucraineană a respins atacul.

El a relatat despre asta în Telegram, scrie agenția de media BucPress cu referire la ACC.

„Atacul de lângă Zolote a fost respins, dar inamicul a bombardat fiecare oraș din regiunea Lugansk. Obiectele de infrastructură esențiale nu au supraviețuit atacurilor crâncene nu a rămas nicio instituție întreagă în zona noastră. Rușii știu despre asta? Da, au informatori care dau foc magazinelor cu oameni și depozitelor cu alimente. Prin urmare, fiecare bombardare a blocului de locuințe este un atac terorist deliberat. „Lumea rusă”, care lasă fără adăpost.

Rușii au luat cu asalt zona din apropierea Zolote - s-au retras și au început să tragă în case locative.

Clădirile înalte și casele private au fost avariate în Lisiceansk, Severodonetsk, Zolote și Kreminna. În raionul Kreminna, hectare de iarbă uscată au luat foc din cauza bombardamentelor, fapt care a dăugat lucru salvatorilor”, se arată în comunicat.

Anterior, s-a raportat că o clinică privată și o școală au fost distruse în Severodonetsk și un obiectiv sportiv în Zolote.

Potrivit lui Gaidai, un total de patru atacuri inamice au fost respinse pe prima linie a militarilor în regiunile Lugansk și Donețk - 5 tancuri, 8 vehicule blindate, 6 vehicule militare și 8 sisteme de artilerie ale armatei ruse au fost distruse.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 195


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți