Social
Redactor: Elvira Chilaru
04 mai 2022

În Transcarpatia, pe 3 mai, o rachetă a lovit un obiect într-o zonă montană.

În Transcarpatia, pe 3 mai, o rachetă a lovit un obiect într-o zonă montană.
04 mai 2022

În Transcarpatia, pe 3 mai, o rachetă a lovit un obiect într-o zonă montană.

În Transcarpatia, pe 3 mai, o rachetă a lovit un obiect într-o zonă montană. Acest lucru a fost anunțat pe canalul Telegram de șeful administrației militare regionale, Viktor Mykita. Potrivit informațiilor preliminare, nimeni nu a fost rănit sau ucis în atacul cu rachete din orașul  Voloveț.

 Racheta ghidată a lovit una dintre obiectele  de infrastructută  la  calea ferată din apropierea gării din Voloveț. "La instalaţiile pe o rază de 500 m au fost sparte geamuri, au fost avariate maşinile  din apropiere. Serviciile relevante sunt implicate în eliminarea consecinţelor", a mai spus şeful AMR.

În Voloveț, în urma loviturii  cu rachete, 57 de case au rămas fără alimentare cu gaz, a informat societatea RL Zakarpatgaz.

Lovitura cu rachetă a fost efectuată de bombardiere strategice ale Rusiei Tu-95 sau Tu-160 din regiunea Caspică, conform Comandamentului Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate.

„Au fost trase aproximativ 18 rachete, care au lovit infrastructura regiunilor Dnipropetrovsk, Kirovohrad, Lviv, Vinnytsia, Kiev și Transcarpatia”, se arată în comunicat.

Lucrările de recuperare în urma  dezastrului  au început în dimineața zilei de 4 mai. Pentru prima data în decursul  invaziei Rusiei asupra Ucrainei a fost lovită cu rachete ghidate Transcarpatia, regiunea cea mai de vest  a Ucrainei, situate la granița cu patru state ale UE: România, Ungaria, Slovacia și Polonia.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Urmăriți-ne și pe platforma Telegram

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 760


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți