Social
Redactor: Mariana Struț
18 octombrie 2021

În Ucraina este înăsprit regimul de carantină. Au fost create 900 de echipe mobile

În Ucraina este înăsprit regimul de carantină. Au fost create 900 de echipe mobile
18 octombrie 2021

În Ucraina este înăsprit regimul de carantină. Au fost create 900 de echipe mobile

900 de echipe mobile au fost înființate în Ucraina pentru a monitoriza respectarea regimului de carantină. Brigăzile vor efectua raiduri pentru a monitoriza respectarea regimului anti-epidemic.

Ministrul Sănătății, Viktor Liașko, a avertizat cu privire la consolidarea controlului asupra respectării cerințelor de carantină în Ucraina, inclusiv prin elaborarea de protocoale administrative pentru încălcarea regimului de mască, potrivit agenției de știri ACC cu referire la Ukrinform.

„900 de brigăzi mobile au fost create pentru a monitoriza respectarea regimului anti-epidemic prin raiduri. Pentru a beneficia de rezultate în urma introducerii restricțiilor de carantină, acestea din urmă trebuie respectate. Prin urmare, dacă cineva crede că își poate permite să nu se conformeze, acesta reprezintă momentan un motivul pentru crearea acestor echipe de raid care vor efectua inspecții pentru a identifica persoanele care încalcă legea și pentru a-i aduce în fața justiției ", a spus ministrul.

El a precizat că este vorba atât de măsuri explicative, cât și de elaborarea de protocoale administrative pentru încălcarea cerințelor de carantină.

Liașko a mai menționat că procesul de relaxare a anumitor restricții pentru cetățenii vaccinați va fi dificil de implementat, iar vaccinările la 100% nu garantează că o persoană imunizată nu este un purtător asimptomatic al virusului și poate infecta pe alții. Vaccinarea, a spus el, garantează doar protecția împotriva îmbolnăvirii cetățeanului respectiv cu o formă  moderată sau chiar severă.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 357


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți