Social
Redactor: Elvira Chilaru
24 martie 2020

În Ujgorod în autoizolare la domiciliu se află 253 de persoane care s-au întors de peste hotare

În Ujgorod în  autoizolare la domiciliu se află  253 de persoane care s-au întors de peste hotare

După cum a menționat primarului orașului Ujgorod, Bogdan Andriyev, centrul regional Transcarpatia a luat parte la toate activitățile anti-epidemice de carantină care se desfășoară în țară, în special,  a avut lor suspendarea  serviciilor de transport  public ceea ce este foarte important.

Am colectat informații de la  departamente, instituții, întreprinderi angajații cărora  trebuie transportați la și de la serviciu cu ajutorul  mijloacelor  de transport municipal. Am convenit cu  organizațiile de prestare a serviciilor în privința curățeniei în oraș, în fiecare zi lucrează filtre rutiere cu covoare de dezinfectare  - pentru a preveni răspândirea infecției. Am primit listele  cu cetățenii veniți din străinătate, patrulele cu medicii de familie monitorizează respectarea de către acești  cetățeni a condițiilor impuse de  autoizolare. 253 de persoane sunt înregistrate  și ele   se află  sub control constant, - a accentuat  primarul.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 276

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți