Social
Redactor: Marin Gherman
17 octombrie 2018

Încă un român din regiunea Cernăuți a fost ucis în zona conflictului din Donbas

Încă un român din regiunea Cernăuți a fost ucis în zona conflictului din Donbas

Pavel Bilic, un român din satul Costiceni, regiunea Cernăuți, a fost ucis la 16 octombrie 2018 în zona conflictului din Donbas. Potrivit serviciului de presă al Operațiunii Forțelor Unite din estul Ucrainei, Bilic a fost ucis de un lunetist rus – scrie Agenția BucPress.

Pavel Bilic s-a născut în 1980 și a fost înrolat în armata ucraineană în octombrie 2017. Potrivit publicației „Molodyi Bukovineț” din Cernăuți, Pavel Bilic are o fată în clasa a 10-a. De precizat că în ultimii ani, ostașul locuia în regiunea Vinițea.

De precizat că conflictul din estul Ucrainei este printre cele mai grave de după cel de-Al Doilea Război Mondial, din punctul de vedere al numărului de victime, potrivit unui raport publicat de Biroul ONU pentru Coordonarea Afacerilor Umanitare (UN OCHA).

„Conflictul în curs de desfăşurare din estul Ucrainei este unul dintre cele mai grave din Europa de la cel de-Al Doilea Război Mondial. Ca urmare, numărul victimelor continuă să crească. Bombardamentele, incendiile, minele antipersonal, capcanele sau resturile explozive de război rămân principalele cauze ale deceselor în rândul civililor”, se arată în raportul ONU.

BucPress

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 3215
Разом, у безпеці! День європейської співпраці 2020


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți