Social
23 februarie 2021

Intrarea în Ucraina a vehiculelor cu înmatriculare în Transnistria va fi interzisă

Intrarea în Ucraina a vehiculelor cu înmatriculare în Transnistria va fi interzisă

Șoferii automobilelor din autoproclamata republică nistreană trebuie să își schimbe plăcuțele de înmatriculare transnistrene cu cele neutre cu inscripția „MD”, pentru a putea călători în Ucraina.

Un anunț în acest sens a făcut făcut după o întrevedere a ambasadorului Ucrainei în Republica Moldova, Mark Șevcenko, cu premierului interimar al Republicii Moldova, Aureliu Ciocoi.

Astfel, în cadrul discuțiilor, cei doi oficiali au confirmat „înțelegerile privind admiterea, începând cu 1 septembrie 2021, în traficul rutier internațional doar a automobilelor din regiunea transnistreană a Republicii Moldova care dispun de plăcuțe de înmatriculare de model convenit cu abțibildul „MD”, pe lângă autovehiculele înregistrate conform legislației Republicii Moldova”.

Amintim că, la începutul acestui an, Republica Moldova a solicitat amânarea aplicării noului regim de transport RM-Ucraina, care impune restricţii de circulaţie a maşinilor cu numere din regiunea transnistreană şi permite intrarea pe teritoriul Ucrainei doar a mijloacelor de transport cu numere de înregistrare aduse în conformitate cu modelul agreat anterior (numere neutre) şi semnul MD.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 335


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți