Social
Redactor: Sergiu Barbuța
30 septembrie 2021

Judo: Sportivii cernăuțeni, pe podium la Cupa „Temerarul” din Sibiu, România

Judo: Sportivii cernăuțeni, pe podium la Cupa „Temerarul” din Sibiu, România
30 septembrie 2021

Judo: Sportivii cernăuțeni, pe podium la Cupa „Temerarul” din Sibiu, România

În perioada 24 – 26 septembrie 2021 la Sibiu a avut loc Turneul Internaţional de Judo – Cupa „Temerarul”, aflat anul acesta la cea de-a XXVI-a ediţie.

Evenimentul sportiv s-a desfăşurat la Sala sporturilor „Transilvania”, a reunit categoriile de juniori şi cadeţi şi a adunat circa 700 de participanţi atât din România, cât şi din Republica Moldova, Ucraina, Bosnia şi Herţegovina și Ungaria.  

Regiunea Cernăuți a fost reprezentată de mai mulți sportivi antrenaţi de instructorul Dmitro Lazarenko. Însă doar trei s-au întors acasă medaliaţi.

„Maxim Rotar a concurat la categoria 73 kg, la care a obţinut locul I şi medalia de aur. Oleksandr Stiopin a concurat la categoria 30 kg şi a obţinut locul III şi medalia de bronz. Andrii Anatiiciuk a concurat la categoria 55 kg, clasându-se pe locul III şi obţinând bronza”, a declarat instructorul Dmitro Lazarenko pentru BucPress.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 239


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți