Social
12 iunie 2019

Jurnaliști, reținuți la Moscova

Jurnaliști, reținuți la Moscova

Aproximativ o sută de persoane care participau la marșul în sprijinul jurnalistului Meduza, Ivan Golunov, care a fost acuzat de trafic de droguri, au fost reținute astăzi, 12 iunie, în centrul Moscovei, informează paginaderusia.ro

 

Poliția folosește bastoane și tunuri cu apă, sunt reținuți inclusiv jurnaliști care prezintă legitimații de presă.

Printre cei reținuți se numără redactorul șef al ”MBH Media”, Veronika Kuțîllo si corespondentii Meduza – Ilia Jegulev și Andrei Perțev.

Potrivit BBC, au fost retinuti si jurnaliștii agentiei Reuters și ai postului tv de opozitie „Dojdi”. Mediazona scrie că printre cei reținuți se afla si Alexander Cernîsev, producător Der Spiegel, iar corespondentul Radio Liberty informează că politia l-a saltat si pe fotograful revistei franceze Le Temps. Potrivit OVD-Info, citată de paginaderusia.ro, poliția i-a urcat în dubă și pe reprezentanții publicațiilor Novaya Gazeta, Kommersant.

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 320

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți