Social
Redactor: Mariana Struț
02 decembrie 2019

Karatiștii cernăuțeni au obținut 17 medalii la Turneul din Slovenia

Karatiștii cernăuțeni au obținut 17 medalii la Turneul din Slovenia

În data de 30 noiembrie în Slovenia s-a desfășurat Turneul internațional «Trbovlje Open-2019», la care au participat 95% de sportivi din 12 țări ale lumii.

17 medalii la competiție au fost obținute de karatiștii din cadrul clubului Tay-Sen din Cernăuți: 5 medalii de aur, 4 de argint și 8 de bronz. În scorul general printre echipe cernăuțenii au ocupat locul 5 din cele 88 de echipe participante. 

De precizat că clubul sportiv “TAY-SEN” funcţionează de 7 ani. În acest timp a reuşit să antreneze câţiva sportivi, care fac patre din echipa olimpică a Ucrainei de karate. De asemenea, clubul participă în mod constant la diferite turnee europene.

Potrivit antrenorului clubului sportiv din Cernăuţi, educarea campionilor este un proces intensiv de muncă. În primul rând aceasta înseamnă auto-disciplină, respect pentru sine și pentru munca depusă,  respect pentru părinți și prieteni, pentru că  numai datorită sprijinului lor, poţi  deveni mai bun și mai puternic.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu 

 

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 287

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți