Social
Redactor: Sergiu Barbuța
25 august 2021

Karatiștii cernăuțeni, medaliați în Finlanda

Karatiștii cernăuțeni, medaliați în Finlanda
25 august 2021

Karatiștii cernăuțeni, medaliați în Finlanda

La finele săptămânii trecute, mai precis în perioada 20-22 august 2021, în orașul Tampere din Finlanda s-a desfășurat Campionatul European de Karate WKF, varianta olimpică.

Sportivii ucraineni au reușit o evoluție excelentă, reușind să câștige în total opt medalii - două de aur, patru de argint și două de bronz.

La această competiție, destinată grupelor de vârstă cadeți (14-15 ani), juniori (16-17 ani) și tineret U21 (18-20 de ani), au participat și doi sportivi cernăuțeni. Este vorba despre căpitanul echipei naționale de tineret, Andrii Zaplitnii, care a câștigat medalia de bronz la categoria de greutate 84 kg. și Vira Foglinska care a câștigat medalia de aur la categoria de greutate 59 kg.

În urma rezultatelor, Ucraina a ocupat la finalul concursului locul 5 din 45 de țări participante. Clasamentul a fost dominat de Turcia, Italia, Azerbaijan și Rusia.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 236


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți