Social
Redactor: Svetlana Pantea
18 mai 2021

La 20 mai la Cernăuţi va începe administrarea celei de-a doua doze de vaccin AstraZeneca

La 20 mai la Cernăuţi va începe administrarea celei de-a doua doze de vaccin AstraZeneca

Potrivit adjunctului şefului Administraţiei Regionale de Stat Cernăuţi, Natalia Gusak, practic, de la 20 mai va începe cea de-a doua campanie de vaccinare a persoanelor, care au primit deja prima doză în perioada 25 februarie – 10 martie.

Totodată, ea a menţionat că Administraţia Regională de Stat Cernăuţi va publica graficul privind imunizarea persoanelor cu cea de-a doua doză, pentru ca fiecare să fie la curent şi să calculeze când s-a vaccinat şi unde poate primi a doua doză.

În perioada 20-28 mai brigăzile mobile privind imunizarea persoanelor vor informa populaţia, care a primit deja prima doză de vaccin, despre desfăşurarea sesiunii de imunizare cu a doua doză.

În plus, Natalia Gusak a menţionat că, în prezent, deja 712 persoane au obţinut cea de-a doua doză de vaccin Pfizer.  “Sesiunea de vaccinare cu serul AstraZeneca, produsă de Coreea are aceleaşi proprietăţi ca şi Covishield. Unica diferenţă este producătorul şi acest lucru este preceput de Organizaţia Monsială a Sănătăţii, experţi şi oameni de ştiinţă”, a adăugat Natalia Gusak.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 203


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți