Social
Redactor: Svetlana Pantea
29 aprilie 2021

La Cernăuţi a fost deschis un magazin de încălţăminte românească

La Cernăuţi a fost deschis un magazin de încălţăminte  românească

Producătorul sucevean de încălțăminte Marelbo și-a deschis larg ușile pentru toți cei care caută încălțăminte rezistentă din piele naturală, la prețuri prietenoase pe tot parcursul anului.

„Este o mare bucurie pentru noi să ne putem extinde, să putem oferi clienților de pretutindeni încălțăminte din piele naturală, meșteșugită cu mult drag de către oamenii talentați și harnici din inima Bucovinei. Dorința noastră este să devenim din ce în ce mai buni în ceea ce facem și să putem fi alături de toți cei care ne iubesc produsele”, transmite  Ionuț Bobu, CEO Marelbo Ukraine, potrivit newsbucovina.ro

Toate produsele sunt realizate la fabrica Marelbo din Vicovu de Sus și tot de acolo sunt aprovizionate magazinele. Încă de la începutul afacerii, întreaga structură Marelbo a fost centrată pe client și pe nevoile acestuia, lucru rămas neschimbat de peste 35 de ani.

“Satisfacția clientului este extrem de importantă pentru noi, de aceea, primul lucru la care ne gândim atunci când începem un nou proiect/produs este efectul pe care-l va avea asupra beneficiarului direct. Ne dorim ca fiecare pereche de încălțăminte produsă de noi să transmită grijă, implicare și atenție. Le mulțumim tuturor celor care pun umărul la dezvoltarea afacerii noastre și care fac ca acest proces să fie unul de succes, foarte bine primit de clienții din întreaga țară”, a mai adăugat el.

Produsele Marelbo au o adresabilitate foarte mare, plecând de la mărimea 25 și ajungând până la mărimea 47. Copiii, adolescenții, femeile și bărbații au la dispoziție o gamă complexă de încălțăminte din piele naturală dedicată celor 4 sezoane, dar și o colecție amplă de curele pentru întreaga familie, care pot fi achiziționate fie din magazinele fizice, fie de pe magazinul online, https://marelbo.com/ua.

De precizat că, mgazinul Marelbo din Cernăuți este situat în centrul orașului pe strada Holovna nr. 34. Odată cu deschiderea magazinului s-au creat 9 locuri de muncă, iar programul de funcționare va fi de luni până duminică, între orele 09:00 și 20:00.

Agenţia BucPress  - www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 1209


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți