Social
Redactor: Mariana Struț
06 septembrie 2021

La Cernăuți a avut loc un marș pentru drepturile animalelor

La Cernăuți a avut loc un marș pentru drepturile animalelor
06 septembrie 2021

La Cernăuți a avut loc un marș pentru drepturile animalelor

La Cernăuți a avut loc un marș pentru drepturile animalelor. Evenimentul a fost organizat de organizația publică ANIMAL HELPERS. Peste 70 de persoane au venit la acțiune.

Acest lucru a fost raportat de UA Bucovina.

În timpul marșului, participanții au trecut pe străzile centrale ale orașului, ținând pancarte pe care era înscrise apeluri pentru a proteja animalele. În timpul marșului, participanții au strigat: „Suntem pentru un circ fără animale”, „Ucraina este o țară umanistă”, „Delfinariile sunt o închisoare clorurată”.

Participanta la acțiunea Nadiia este în clasa a opta. Ea a spus că a decis să se alăture, deoarece crede că oamenii nu au dreptul să abuzeze animalele, în special pentru a testa produse cosmetice. Profesoara lui Nadiia, Olena Farbatiuk, spune că vine la acțiune cu elevii pentru a doua oară pentru a-i învăța să trateze animalele cu grijă.

Co-organizatorul acțiunii Angela Kosovan a spus că scopul marșului este de a atrage atenția publicului asupra cruzimii față de animale.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 324


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți