Social
Redactor: Mariana Struț
19 aprilie 2022

La Cernăuți în cadrul unei licitații au fost colectate peste 100 mii grivne pentru armată

La Cernăuți în cadrul unei licitații au fost colectate peste 100 mii grivne pentru armată
19 aprilie 2022

La Cernăuți în cadrul unei licitații au fost colectate peste 100 mii grivne pentru armată

O sută de mii de grivne au fost strânse în cadrul unei licitații la Cernăuți pentru vânzarea de tablouri. Toți banii au fost transferați către Forțele Armate ale Ucraieni. În câteva ore s-au vândut 16 lucrări.

Acest lucru a fost relatat pe pagina de Facebook al Primăriei.

În total, în cadrul expoziției au fost prezentate aproximativ 150 de tablouri. Licitația continuă până când toate tablourile nu vor fi vândute.

Anterior, într-un comentariu pentru UA Bucovina, șeful Centrului Vernisaj Igor Sorokoumov a spus că este vorba despre o expoziție-vânzare și licitație. Toți cei care doresc să cumpere un tablou iau câte un sticker și îl lipesc pe tabloul dorit. Dacă pe un tablou sunt două stickeruri, se anunță licitația. Este stabilit un preț de pornire fiecare pânză.

Într-una dintre săli au fost expuse afișe de caricatură cu Putin, acestea fiind agățate pe tot peretele, iar artiștii au scris că vor da lucrările pentru 300 de grivne.

Lucrările au fost colectate timp de trei săptămâni. Peste 20 de artiști pictori au realizat aceste lucrări. Potrivit șefului centrului, sunt picturi pictate în ulei, sunt acuarele și arte aplicate.

Agenția Bucpress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 105


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți