Social
Redactor: Mariana Struț
21 februarie 2022

La Cernăuți numărul pacienților infectați cu covid-19 este în scădere

La Cernăuți numărul pacienților infectați cu covid-19 este în scădere
21 februarie 2022

La Cernăuți numărul pacienților infectați cu covid-19 este în scădere

Până în data de 21 februarie în spitalele din Cernăuți sunt ocupate 30,9% din locurile prevăzute pentru pacienții cu coronavirus. Acest lucru a fost raportat de Departamentul de Sănătate al Primăriei Cernăuți.

Un total de 440 de paturi pentru pacienții cu coronavirus au fost instalate în spitalele orașului. Acestea sunt ocupate cu 30,9% (136 de pacienți). Sunt 22 de pacienți la terapie intensivă.

În corpul 1 a Spitalului Clinic Central Orășenesc sunt desfășurate 80 de paturi de covid. În dimineața zilei de 21 februarie, aici sunt tratați 29 de pacienți (36,3%), dintre care 27 cu asistență respiratorie. În ultimele 24 de ore au fost internați 4 pacienți.

În corpul 2 al Spitalului Clinic Central Orășenesc sunt 160 de paturi pentru pacienții cu coronavirus. Aici sunt tratați 56 de pacienți (35%), 42 dintre ei  cu asistență respiratorie. În ultimele 24 de ore, aici, nu au fost internați pacienți.

80 de paturi pentru pacienții cu covid-19 sunt desfășurate la spitalul orășenesc №4. În prezent, aici sunt tratați 45 de pacienți (56,2%), dintre care 40 au nevoie de asistență rspiratorie. . În ultimele 24 de ore, aici, nu au fost internați pacienți.

La Spitalul Clinic de Copii din Cernăuți au fost instalate 120 de paturi covid. În prezent, aici sunt tratați 6 pacienți (5%). În ultimele 24 de ore, a fost internat un pacient.

Se observă că dintre cei 136 de pacienți cu COVID-19 tratați în spitalele din oraș, niciunul nu a fost vaccinat.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 216


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți