Social
Redactor: Vitalie Zâgrea
15 decembrie 2021

La Iordănești va fi deschisă o școală de judo pentru micii românași de pe valea Siretului

La Iordănești va fi deschisă o școală de judo pentru micii românași de pe valea Siretului
15 decembrie 2021

La Iordănești va fi deschisă o școală de judo pentru micii românași de pe valea Siretului

Tânărul sportiv român Petru Gușulei din localitatea Iordănești, regiunea Cernăuți, care anul acesta a devenit campion internațional la judo, a decis să inaugureze în satul natal o școală specială de sport pentru copiii și tinerii din satele românești de pe Valea Siretului.

Școala de Judo „Codocan” va fi deschisă sâmbătă, 18 decembrie 2021, eveniment la care vor participa sportivi de performanță din nordul Bucovinei, copii și tineri interesați de acest gen de sport, dar și locuitorii satului.

Pentru iordăneșteni deschiderea acestei școli, coordonată de Campionul Ucrainei la judo, Petru Gușulei,  înseamnă un mare prilej de bucurie și mândrie, ca și de  altfel, pentru întreaga comunitatea românească din nordul Bucovinei.

Reporterii BucPress TV Cernăuți vor participa la acest eveniment și vor afla ce l-a determinat pe tânărul sportiv Petru Gușulei din Bucovina să inaugureze acest centru sportiv pe lângă cea mai nouă școală românească din Ucraina – Liceul din Iordănești, comuna Carapciu.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 986


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți