Social
Redactor: Elvira Chilaru
01 octombrie 2021

Laborator subteran de droguri, depistat în regiunea Transcarpatia

Laborator subteran de droguri, depistat în regiunea Transcarpatia
01 octombrie 2021

Laborator subteran de droguri, depistat în regiunea Transcarpatia

Colaboratorii organelor de drept  au efectuat o percheziție autorizată într-unul dintre satele de frontieră din Transcarpatia, lângă Vinogradiv.

După efectuarea unei inspecții, la început polițiștii au găsit doar câteva fire de canabis, scrie Direcția principală a Poliției Naționale din Transcarpatia. Dar mai târziu au observat o ascunzătoare secretă.

Aici, infractorul a  săpat două camere și le-a dotat cu echipamente speciale pentru cultivarea cânepei.

Toate încăperile erau echipate cu un sistem de irigare prin picurare, aparate de aer condiționat și hote, dispozitive care îmbogățeau sera cu oxigen, senzori pentru măsurarea luminii, căldurii și umezelii, precum și dispozitive care măsurau aciditatea solului.

Oamenii legii adaugă că au fost ridicate în total 684 tulpini de canabis. Toate plantele din soiul de elită, care au fost cultivate cât mai corect posibil pentru a obține de la ele efectul celui mai elevat stupefiant. Pe piața neagră, costul produselor din aceste plante ar fi de cel puțin 5 milioane de grivne. În plus, în timpul operațiunii speciale, au fost confiscate 300 de grame de substanță narcotică deja uscată, semințe pentru recolte viitoare și un pistol.

Organizatorul a fost reținut în conformitate cu articolul 208 din Codul de procedură penală din Ucraina și plasat într-un centru de detenție temporară. Toate probele materiale confiscate au fost trimise spre examinare.

Făptuitorul va fi informat cu privire la suspiciunea unei infracțiuni în conformitate cu partea 310 a articolului 310 din Codul penal.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 218


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți