Social
Redactor: Svetlana Pantea
11 iunie 2019

Medicii din Cernăuţi sunt între cei mai buni din Ucraina

Medicii din Cernăuţi sunt între cei mai buni din Ucraina

În oraşul Ujgorod din Transcarpatia a avut loc cea de-a X-a ediţie a Competiţiei panucrainene a medicilor de urgenţă cu participare internaţională. În total, la competiţie au participat 43 de echipe de medici de urgenţă din toate regiunile Ucrainei, dar şi din România, Lituania, Slovacia şi Polonia.

Potrivit serviciului de presă al departamentului de sănătate al ARS Cernăuţi, medicii cernăuţeni au revenit acasă cu trei cupe.

În mod tradiţional, la raliul medicilor din Transcarpatia participă echipa Societăţii regionale de medicină urgentă şi catastrofă (SMURD). În timpul competiţiilor, aceştia au posiblitatea să-şi demonstreze aptitudinile şi înaltul profesionalism în munca pe care o desfăşoară.

Scopul acestor competiţii este realizarea unui schimb de experienţă, dezvoltarea medicinii de urgenţă conform standardelor europene, dar şi studierea şi aplicarea în parctică a noiilor tehnologii de acordare a primului ajutor medical.

Agenţia BucPresswww.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 413

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți