Social
21 noiembrie 2020

Ministerul de Interne al Ucrainei: Şoferii de maşini cu numere de înmatriculare străină vor fi amendaţi

Ministerul de Interne al Ucrainei: Şoferii de maşini cu numere de înmatriculare străină vor fi amendaţi

Începând cu 19 noiembrie curent, cetăţenii străini care au sosit în Ucraina cu propria maşină şi cetăţenii Ucrainei care circulă cu eurorable, vor primi amendă pentru depăşirea vitezei şi încălcarea altor reguli de circulaţie, anunţă Ministerul de interne al Ucrainei.

Potrivit Bucpress, acesta este rezultatul comun al activităţii departamentului şi grănicerilor. Atfel, în momentul intrării cu maşina (eurobabla) pe teritoriului Ucrainei în baza de date vor fi introduse şi datele personale ale şoferului.   Prin urmare, dacă şoferul acestei maşini va depăşi limita de viteza, datorită acestui sistem, oamenii legii vor găsi imediat persoana în cauză.

Totodată, Ministerul de interne asigură că, de acum înainte, şoferilor în cauză, de asemenea, li se vor aplica amenzi pentru încălcarea regulilor de circulaţie. În cazul în care şoferul străin refuză să plătească amenda, acestuia i se va interzice intrarea în Ucraina. În cazul în care proprietarul unei asemenea maşini este ucrainean, documentele vor fi trimise conform procedurii.

În acelaşi timp, Ministerul anunţă că, de la data intrării în vigoare a noului sistem, au fost deja înregistrate şi primele încălcări pe autostrada Kiev-Odesa de către un cetăţean belarus şi unul din Repubulica Moldova.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 745


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți