Social
Redactor: Leonid Parpauț
20 mai 2020

Ministerul de Sănătate: Cernăuți și alte două regiuni vor continua să se afle în carantină

Ministerul de Sănătate: Cernăuți și alte două regiuni vor continua să se afle în carantină

Cernăuți și alte două regiuni vor continua să se afle în carantină. Potrivit unui comunicat al Ministerul Sănătății din Ucraina, în trei regiuni din țară nu vor fi eliminate restricțiile prevăzute de cea de a doua etapă a carantinei adaptive.

Situația din regiunile vestice ale țării nu ne permite să eliminăm unele restricții impuse în perioada de carantină. Despre acest lucru a declarat în cadrul unui briefing ministrul Sănătății, Maksim Stepanov.

Potrivit oficialului, în cadrul unei ședințe a guvernului ucrainean va fi prezentat un plan în câteva etape pentru ridicarea carantinei. Autoritățile vor anunța despre eliminarea în etape a restrcițiilor impuse în perioada de carantină, notează glavcom.ua.

”Carantina adaptivă presupune mai multe criterii, și în cazul în care situația din regiunile țării va corespunde cerințelor stabilite, atunci vor fi eliminate unele restricții. Dacă aceste criterii sunt depășite: numărul de pacienți ce sunt tratați în unitățile spitalicești, noi cazuri de îmbolnăvire, numărul de teste pentru coronavirus, atunci regiunii ni i se permite să fie ridicate restricțiile prevăzute în perioada de carantină”, a declarat Stepanov.

Potrivit ministrului Sănătății, situația din regiunile țării privind infectarea cu noul tip de coronavirus și ridicarea unor măsuri în perioada de carantină va fi prezentată mâine, 21 mai. Deocamdată, după părerea ministrului, situația din regiunile din vestul Ucrainei: Cernăuți, Volyni, Rivne și altele nu ne permite să introducem carantina adaptivă.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 764


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți