Social
Redactor: Elvira Chilaru
25 noiembrie 2021

Ministerul Sănătății intenționează să înăsprească restricțiile de carantină pentru zonele „galbene”

Ministerul Sănătății intenționează să înăsprească restricțiile de carantină pentru zonele „galbene”

Guvernul inițiază înăsprirea restricțiilor de carantină pentru zonele „galbene” în ceea ce privește un curs complet de vaccinare, a declarat ministrul Sănătății, Viktor Lyașko, la un briefing.

„Ministerul Sănătății lucrează asupra modificărilor decretului privind carantina adaptivă, care va prevedea că în zona „galbenă” a nivelatului  de pericol epidemic pentru a lucra în restricții de carantină va trebui să existe un curs complet de vaccinare – atât pentru angajați, cât și pentru vizitatori,", a spus Lyașko.

El a menționat că riscul unui al doilea focar în Ucraina este încă foarte mare.

Reamintim, din 9 decembrie Ministerul Sănătății extinde lista profesiilor  pentru vaccinarea obligatorie împotriva COVID.

Aproape 17.000 de cazuri noi de coronavirus au fost înregistrate în Ucraina. Potrivit Ukrinform, Ministerul Sănătății a anunțat acest lucru pe Facebook.

„În Ucraina au fost înregistrate 16.943 de noi cazuri confirmate de coronavirus COVID-19 (inclusiv copii – 1.451, angajați în sistemul medical – 304)”, se arată într-un comunicat.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, 3.404 de persoane au fost spitalizate, 628 de persoane au murit și 26.811 de persoane s-au recuperat.

Pe toată durata pandemiei din Ucraina, 3.384.404 de persoane s-au îmbolnăvit, 2.852.452 de persoane s-au vindecat, 83.541 au murit și au fost efectuate 15.700.772 de teste PCR.

De asemenea, Ministerul Sănătății raportează că 275.319 de persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19 miercuri.

88,2% dintre cei spitalizați cu COVID-19 săptămâna trecută erau nevaccinați și nu primiseră o singură doză de vaccin anti-vaccin.

Agenția BucPress - www.bucpress.eu 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 246


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți