Social
26 august 2021

Ministerul Sănătății: Noul an școlar începe pe 1 septembrie, cu prezență fizică pentru toți elevii

Ministerul Sănătății: Noul an școlar începe pe 1 septembrie, cu prezență fizică pentru toți elevii
26 august 2021

Ministerul Sănătății: Noul an școlar începe pe 1 septembrie, cu prezență fizică pentru toți elevii

În Ucraina, noul an de învățământ 2021-2022 va începe pe 1 septembrie, ca de obicei, cu prezența fizică pentru toți elevii, a specificat în cadrul unui  briefing, ministrul sănătății, Viktor Liașko, relatează Ukrinform.

Potrivit șefului Ministerului Sănătății, statul este acum pregătit pentru începutul noului an de învățământ. El a menționat că la etapa actuală Ucraina se află în zona  „verde” de pericol epidemic și, prin urmare, deocamdată este exclus scenariu învățământului la distanță. „Începem anul școlar normal, cu prezența fizică a tuturor elevilor în clase”, a spus ministrul.

În același timp, potrivit lui Viktor Liașko, în cazul în care se va observa o agravare a situației epidemiologice determinată de răspândirea noului coronavirus și o creștere mare a cazurilor confirmate de infectări cu Covid-19, regiunile din țară vor fi incluse în zone de carantină adaptivă: „galben”, „portocaliu” sau „ roșu”, dar instituțiile de învățământ în care peste 80% din personalul didactic a fost vaccinat – vor continua să funcționeze.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 1018


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți