Social
20 ianuarie 2022

Ministrul Sănătății: Un nou focar de Coronavirus în Ucraina - regiunile vestice

Ministrul Sănătății: Un nou focar de Coronavirus în Ucraina - regiunile vestice
20 ianuarie 2022

Ministrul Sănătății: Un nou focar de Coronavirus în Ucraina - regiunile vestice

Un nou focar de coronavirus a început în Ucraina, cele mai afectate fiind regiunile din vestul țării. Cele mai multe noi cazuri de îmbolnăviri au fost confirmate în regiunea Ivano-Frankivsk. Acest lucru a fost anunțat astăzi, 20 ianuarie, de ministrul Sănătății, Viktor Liașko.

O creștere bruscă de noi infectări  se înregistrează și în regiunile Cernăuți, Lviv și Ternopil, potrivti UA.News. Dacă la sfârșitul lunii decembrie 2021 și la începutul lunii ianuarie curent erau confirmate 30.000 de noi cazuri pe teritoriul Ucrainei, atunci în decursul ultimeleor două zile cazurile de noi îmbolnăviri a crescut brusc. Din cele peste 18 mii de persoane confirmate în ultimele 24 de ore – 2000 de noi cazuri în rândul copiilor. Începând cu 20 ianuarie, peste 24% din paturile de spital pentru pacienți cu covid sunt ocupate, 3 din cele 4 paturi cu oxigen sunt libere. În unitățile spitalicești din regiunea Ivano-Frankivsk sunt ocupate 45% de paturi cu acces la ogigen.

Ministerul Sănătății a trimis deja Comisiei de Stat pentru Urgență o propunere pentru includerea regiunii Ivano-Frankivsk în zona ”roșie” de carantină.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 485


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți