Social
Redactor: Mariana Struț
11 octombrie 2021

Miting la Administrația regională de stat Cernăuți: în stradă au ieșit pădurarii

Miting la Administrația regională de stat Cernăuți: în stradă au ieșit pădurarii
11 octombrie 2021

Miting la Administrația regională de stat Cernăuți: în stradă au ieșit pădurarii

În fața Administrației regionale de stat Cernăuți în dimineața zilei de luni 11 octombrie au ieși cu un pichet reprezentanții, nemulțumiți, ai industriei forestiere.

Aproximativ o sută de oameni au venit astăzi, 11 octombrie, la Administrația Regională de Stat Cernăuți. Aceștia cer să nu fie introdusă  reforma în sfera silviculturei, deoarece aceasta, în opinia lor, va duce la concedieri în masă, potrivit ACC.

Pichetarii țin afișe cu inscripțiile: „Luați mâinile de la silvicultură”, „Lăsați în pace colectivele gospodăriilor forestiere”, „Reorganizarea va duce la șomaj în masă” și așa mai departe.

Protestatarii au ieșit pe scările Administrației cu discursuri împotriva reorganizării silviculturii. Ei consideră că în consecința reformei mulți pădurari își vor pierde slujbele și nu vor mai avea sursă de venit pentru a-și întreține familiile. Ulterior, protestatarii au citit textul unei adresări către  conducerea țării pentru a opri reorganizarea.

Oamenii au cerut ca cineva din conducerea Administrației Regionale sau a Consiliului Regional să iese la ei pentru o discuție. Dar nimeni nu a ieșit la protestatari.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 283


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți