Social
15 octombrie 2020

Noi cazuri de infectare cu coronavirus în regiunea Cernăuți

Noi cazuri de infectare cu coronavirus în regiunea Cernăuți

Alte noi cazuri de îmbolnăvire cu Covid-19 au fost înregistrate în regiune, cel mai mare număr fiind raportat în centrul regional, scrie pe contul său de Facebook șeful Adminsitrațeiei regioanel de stat, Serhii Osaciuk.

Astfel, în ultimele 24 de ore  au fost confirmate 176 de cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus, 89 de pacienți au fost declaraţi vindecaţi, centrul de laborator reușind să proceseze 746 de probe. Cei mai mare număr de infectare cu coronavirus a fost a fost diagnosticat în Cernăuți, raioanele Noua Suliță, Kițmani și Storojineț. În instituțiile spitalicești sunt internați 697 de persoane, dintre aceștea  - 448 de  pacienți confirmați cu noul coronavirus. 

Numărul total de persoane depistate cu Covid-19 de la începutul pandemiei a ajuns în regiunea Cernăuți la 17 004  persoane, dintre aceștea -  9 076 de pacienți s-au însănătoșit.

Vom reaminti că în cursul zilei de ieri în Ucrana a fost înregistrat un nou antirecord de infecție cu coronavirus – 5 062 de persoane diagnosticate pozitiv cu Covid-19.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 450
Разом, у безпеці! День європейської співпраці 2020


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți