Social
23 decembrie 2021

Noi cazuri de infecție Covid-19 în regiunea Cernăuți

Noi cazuri de infecție Covid-19 în regiunea Cernăuți
23 decembrie 2021

Noi cazuri de infecție Covid-19 în regiunea Cernăuți

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 117 noi cazuri de infecție cu Covid-19. În cursul zilei de ieri au fost efectuate circa o mie de teste, 356 de persoane s-au recuperat, potrivit informației postate pe pagina de Fcebook al Administrației regionale de stat Cernăuți.

În ultimele 24 de ore în regiunea Cernăuți au fost vaccinate împotriva coronaviruslui 3.004 de persoane, dintre acestea - 1.237 de persoane s-au imunizat anti-covid cu prima doză, cu a doua doză s-au vaccinat 1.765 de persoane, se comunică pe site-ul Consiliului de Securitate Naţională şi Apărare al Ucrainei.

Ieri, 22 decembrie, s-a raportat despre 268.519 de persoane vaccinate cu prima doză în regiunea  Cernăuți, cu a doua doză sunt imunizate anticovid  243.192 de persoane.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 201


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți