Social
Redactor: Mirela Amarie
07 ianuarie 2022

Noi spitale pentru adulți și copii în regiunea Cernăuți

Noi spitale pentru adulți și copii în regiunea Cernăuți
07 ianuarie 2022

Noi spitale pentru adulți și copii în regiunea Cernăuți

Veste bună anul are! În regiunea Cernăuți este în curs de elaborare documentația de proiectare și deviz pentru construirea de spitale regionale moderne pentru adulți și copii.

În prezent, Administrația Regională de Stat, Consiliul Regional și Consiliul Orășenesc convin asupra amplasării instituțiilor. Despre acest lucru a vorbit Bogdan Kovaliuk, prim-adjunctul șefului Administrației Regionale de Stat Cernăuți, în cadrul emisiunii „După știri”, la postul de televiziune „Chernivetskii promini”.

 „Vor fi clădiri noi dotate cu echipamente de ultimă generație și aviație sanitară”, a spus Bogdan Kovaliuk.

Prim-adjunctul șefului Administrației Regionale de Stat Cernăuți a subliniat că, în prezent, spitalul regional funcționează în spații adaptate, care pur și simplu nu pot fi echipate în conformitate cu cerințele moderne. În schimb, o instituție de acest nivel ar trebui să funcționeze în clădiri confortabile pentru pacient.

„Datorită unei baze materiale și tehnice puternice, specialiștii calificați vor oferi pacienților îngrijiri mai bune”, a adăugat el.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 239


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți