Social
Redactor: Mariana Struț
22 noiembrie 2021

O comună din regiunea Cernăuți a donat militarilor ucraineni generatoare

O comună din regiunea Cernăuți a donat militarilor ucraineni generatoare
22 noiembrie 2021

O comună din regiunea Cernăuți a donat militarilor ucraineni generatoare

Militarii vor putea folosi generatoare diesel în punctul de dislocare  permanentă, pe teren și în zona de desfășurare a luptelor în estul rebel.

Reprezentanții comunei Vikno din fostul raion Zastavna au făcut cadou trei generatoare diesel militarilor batalionului 8 separat de asalt montan staționat la Cernăuți. Acest lucru a fost raportat de Agenția Media ACC cu referire la publicația „Zastavna astăzi”.

Generatoare diesel noi cu o capacitate de 25 kw fiecare au fost achiziționate pe cheltuiala comunei. Costul echipamentului este de 600 de mii de grivne. În unitatea militară, acestea sunt planificate a fi distribuite între detașamente și folosite dacă este necesar pe teren și în zona de desfășurare a acțiunilor militare.

„S-a decis să facem un astfel de cadou militarilor din partea întregii comune, pentru că aceasta este o șansă de a îmbunătăți viața celor care ne protejează pacea, este o oportunitate de a le mulțumi militarilor pentru protecția care ne permite să trăim o viață normală”, a spus șeful comunei Vikno, Ivan Kovaliuk.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 279


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți