Social
Redactor: Svetlana Pantea
03 iunie 2020

O echipă de fotbal din Ucraina a intrat în carantină după ce au fost depistate 25 de cazuri de coronavirus

O echipă de fotbal din Ucraina a intrat în carantină după ce au fost depistate 25 de cazuri de coronavirus

Clubul de fotbal “Karpaty Lvov” a precizat că 65 de persoane din club au fost testate pentru COVID-19. În urma testelor 25 de personae au fost idetificate pozitiv, dintre care 11 sunt jucători.  Întreaga activitate din cadrul clubului a fost suspendată pe loc. Peste câteva zile, testele se vor repeta, dar, până atunci toată lumea din cadrul clubului a intrat în carantină, membrii echipei sperând să poată reveni în competiţie după ce perioada de carantină se va încheia.

De asemenea, următoarele două meciuri pe care Karpaty urma să le dispute în campionatul Ucrainei, la jumătatea lunii iunie, au fost anulate, a precizat Liga ucraineană de fotbal, potrivit Agerpres.

Karpaty nu a disputat nici meciul cu FC Mariupol, programat duminică, după descoperirea primelor cazuri de infectare în cadrul clubului din Lviv, oraş din vestul ţării.

De precizat că, potrivit ultimelor rezultate, în Ucraina de la începutul pandemiei de coronavirus au fost înregistrate 24.340 de cazuri de infectare cu Covid-19 şi  727 de decese.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

 
Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 307

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți