Social
Redactor: Elvira Chilaru
13 august 2021

O familie din Vinnyțea, data dispărută, s-a ascuns în Transcarpatia

O familie din Vinnyțea, data dispărută, s-a ascuns în Transcarpatia
13 august 2021

O familie din Vinnyțea, data dispărută, s-a ascuns în Transcarpatia

Din cauza unei datorii de jumătate de milion de dolari, o familie din regiunea Vinnyțease ascunde de dealerii de valută. Poliția caută familia dispărută.

Anterior, presa din Transcarpatia a informaat că  locuitorii din regiunea Vinnyțea, dispăruți misterios, au fost căutați în Transcarpatia. Potrivit portalului ”Obozrevatel”, familia „dispărută” se ascunde de dealerii de valută din cauza unei datorii de 500.000 de dolari. ”Kazmin a împrumutat aproximativ 500.000 de dolari de la 11 persoane și, după ce a fost găsit, a dispărut din nou împreună cu familia. Poliția califică această situație ”un serial  brazilian”, potrivit publicației.

Înainte de prima dispariție a capului familiei, Vladimir Kazmin, în vârstă de 34 de ani, a „împrumutat” de la unul dintre oamenii de afaceri locali 70 de mii de dolari. El a promis că va returna banii „a doua zi dimineață”, dar nu și-a respectat promisiunea.

"Ceea ce ne-a alarmat cel mai mult a fost că atât Volodimir, precum și soția acsetuia, Oksana, au părăsit rețelele de socializare. Dar nu am vrut să credem în faptul, că am fost păcăliți. Am crezut că s-a întâmplat ceva", a spus dealerul valutar. Dealerii valutari  înșelați s-au adresat poliției, familia a fost declarată dispărută. Volodimir, soția și copilul său au fost găsiți ulterior în regiunea Transcarpatia, dar au dispărut din nou.

Oamenii de afaceri  au dat de urmele fugarilor în orașul Luțk. Cu toate acestea, după un timp, familia Kazmin a dispărut din nou.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 405


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți