Social
Redactor: Mariana Struț
04 aprilie 2022

O întreprindere din regiunea Cernăuți produce sirene pentru toată Ucraina

O întreprindere din regiunea Cernăuți produce sirene pentru toată Ucraina
04 aprilie 2022

O întreprindere din regiunea Cernăuți produce sirene pentru toată Ucraina

În regiunea Cernăuți, o întreprindere și-a reformatat activitatea și acum produce sirene pentru toată Ucraina.

Anterior, mai bine de 15 ani, se ocupau de fabricarea de dispozitive. Producția în serie a sirenelor a fost lansată în trei zile. Inițial, se preconiza să ofere sirene numai pentru regiunea Cernăuți, ulterior au început să primească comenzi din alte regiuni, potrivit UA Bucovina.

Așadar, pe parcursul a o zi confecționează aproximativ 15 sirene. În primele zile a fost mai complicat de a organiza procesul de producere.

Prețurile au crescut, logistica a fost întreruptă și livrările au fost suspendate. Necesitatea principal este – achiziționarea de motoare electrice și metal, - spune antreprenorul.

Întreprinderea vinde sirene la un preț simbolic pentru a acoperi achitarea salariilor pentru angajați. Sirenele se aud pe o distanță de 10-15 kilometri. Sunetul sirenei depinde și de locația în care este instalată. Dacă sunt dealuri, sunetul se poate pierde, pe câmpie - sună clar.

 O sirenă cântărește mai mult de 45 de kilograme. Mai întâi, metalul este tăiat cu un laser, apoi piesele sunt sudate. Procesul de vopsire și uscare a detaliilor durează cel mai mult.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 325


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți