Social
Redactor: Mirela Amarie
13 august 2021

O minoră din satul Ciudei a fugit de acasă în urma unor certuri cu părinţii

O minoră din satul Ciudei a fugit de acasă în urma unor certuri cu părinţii
13 august 2021

O minoră din satul Ciudei a fugit de acasă în urma unor certuri cu părinţii

Zilele trecute, o locuitoare din satul Ciudei a apelat la poliția din regiunea Cernăuți și a raportat că fiica ei în vârstă de 15 ani a plecat de acasă în noaptea de 9-10 august și a dispărut.

Potrivit  Poliției Naționale din regiunea Cernăuți, fata de 15 ani a fost căutată de către inspectorii de prevenire a infracțiunilor juvenile, agenții de urmărire penală, forțele speciale de reacție rapidă, specialiștii criminaliști, serviciul  de Poliţie Canină, a personalului secției de poliție din orașul Storojineț. A fost făcută chiar  și o recunoaștere aeriană.

Verificând posibilul loc al fetei căutate și interogând sătenii, oamenii legii au primit informații că aceasta a fost văzută în apropierea pădurii locale.

 Câteva ore mai târziu, oamenii legii au găsit-o ​​pe fată, care le-a explicat că se ascundea în pădure din cauza unei neînțelegeri cu părinții. După ce au adus-o acasă, polițiștii au efectuat lucrări preventive cu minorul și părinții ei pentru a preveni cazuri similare în viitor și le-a recomandat consultarea unui psiholog pentru rezolvarea situației. Cazul a fost raportat către serviciile sociale.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 900


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți