Social
29 octombrie 2020

O nouă ”metodă” este utilizată la Spitalul regional Cernăuți pentru a transporta un pacient în stare gravă

O nouă ”metodă” este utilizată la Spitalul regional Cernăuți pentru a transporta un pacient în stare gravă

Pacientul grav bolnav cu covid-19 a fost transferat, într-o cuvertură, în secția de reanimare de asistente medicale. Adminsitrația Spitalului regional din Cernăuți vine cu explicații

La Spitalul Regional din Cernăuți, un bărbat cu complicații de coronavirus a fost transportat de la secția infecțioasă la secția de terapie intensivă, într-o cuvertură, de către câteva asistente medicale, videoclipul fiind publicat în rețele de socializare de publicația Ukrainska Pravda.

Într-un comentariu pentru postul public de televiziune, medicul șef al spitalului regional Serhii Țântar a argumentat că clădirile unității spitalicești sunt vechi și nu sunt adaptate pentru transportarea pacienților în alte secții.

”Prin urmare, este imposibilă transferarea bolnavilor pe un pat sau scaun cu rotile”, a spus Serhii Țântar. Potrivit medicului șef, mai întâi pacientul este așezat pe brancardă, apoi sunt folosite paturi rulante pentru transportarea pacientului de la o secție la alta.

Anterior medicul infecționist de la Spitalul regional, Olga Kobevko a declarat într-o postare pe pagina de Facebook – ”secția de boli infecțioase cu pacienți cu covid nu este dotată cu  concentratoare de oxigen medicinal,  prin urmare, rudele pacienților sunt nevoIte să cumpere butelii de oxigen”.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu 

Material video


Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 823


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți