Social
Redactor: Mariana Struț
30 iunie 2020

O nouă relaxare a regimului de carantină în regiunea Cernăuți de la 1 iulie

O nouă relaxare a regimului de carantină în regiunea Cernăuți de la 1 iulie

Din data de 1 iulie în regiunea Cernăuți se preconizează reluarea traficului rutier de pasageri între raioane, însă cu condiția respectării tuturor normelor antiepidemiologice.

Decizia corespunzătoare a fost adoptată de Comisia situațiilor de urgență, potrivit oficialilor din cadrul Administrației regionale de stat Cernăuți.

”Din data de 1 iulie va fi reluat traficul rutier de pasageri în regiunea Cernăuți. Decizia corespunzătoare a fost adoptată de Comisia specială a situațiilor de urgență în regiunea Cernăuți”, a informat șeful adjunct al Administrației regionale de stat Cernăuți, Bogdan Kovaliuk.

Însă pe unele direcții, precum Putila, circulația transportului public nu va fi reluată din cauza stării precare a drumului cauzată de inundații.

Potrivit consilierei șefului ARS Cernăuți, Maria Jireada de la 1 iulie de asemenea, în cadrul noii relaxări a regimului de carantină își vor relua activitatea cafenelile, restaurantele și sălile de sport, însă cu condiția că în încăpere vor fi prezente doar 10 persoane.

Vor fi redeschise stadioanele, terenurile de sport, vor fi permise competițiile și antrenamentele, însă cu respectarea normelor antiepidemiologice și numărului de participanți.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 322

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți