Social
25 martie 2020

O nouă schemă de înșelăciune pe rețelele sociale

O nouă  schemă de înșelăciune pe rețelele sociale

Este ușor să fii amăgit de  escroci. De această dată, actorii schemelor insidioase devin vedetele show-businessului.

În segmentul rețelelor sociale din Transcarpatia  se răspândește o nouă înșelătorie pentru frauda banală de bani de la oameni. Nastya Kamensky, Dmitry Komarov, Nadia Dorofeeva, Ani Lorak și alte celebrități fac reclamă unui nou live, adică a unei tombole.

Condițiile sunt foarte simple. Trebuie să răspundeți la câteva întrebări online, alegând unul din variantele propuse. De altfel, întrebarea nu face parte  din categoria celor docile. Drept urmare, puteți obține un nou autoturism, un alt cadou valoros sau bani. Sumele promise încep de la 10.000 grivne.

Cu toate acestea, de îndată ce răspundeți la întrebare, vi se va solicita să transferați aproximativ 150 grivne de pe cardul dvs. bancar pentru a vă confirma identitatea, iar apoi încă 350 grivne drept  impozit pentru suma care vi s-ar fi plăti în următoarele minute. Desigur, nu vă vor fi trimise cadouri „gratuite” și nici  numerar.

În fiecare publicare a acestui nou joc  există și numeroase comentarii ale oamenilor care scriu despre câștigul mare de bani obținute. Chiar trimit  capturi de ecran cu transferuri de bani în cont. Dar dacă intri pe contul acestor «aleși ai soartei», te convingi lesne că știrile sunt  false. Fiți prudenți, nu uitați zicala: pică pară mălăiață în gura lui nătăfleață!

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 300

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți