Social
Redactor: Mariana Struț
29 noiembrie 2021

O tânără din regiunea Cernăuți – Campioană Mondială de Pankration

O tânără din regiunea Cernăuți – Campioană Mondială de Pankration
29 noiembrie 2021

O tânără din regiunea Cernăuți – Campioană Mondială de Pankration

Bucovineanca Florica Lucici a câștigat Campionatul Mondial de Pankration. Sportiva a concurat cu o rusoaică și a câștigat înainte de încheierea luptei. Aceasta este a șasea victorie a Floricăi. Fata practică pancrationul de opt ani.

O luptă în campionat durează 4 minute. Există două moduri de a câștiga - de a câștiga mai multe puncte în timpul luptei sau de a face trucuri dureroase sau sufocante și de a câștiga din timp.

Sportiva spune că adversara ei a fost în timpul luptei chiar putea să câștige la numărul de puncte, însă Florica a reușit să ajusteze cursul competiției și să câștige.

Acum Florika s-a întors din competiții și continuă să se antreneze. De obicei, se antrenează la fiecare două zile timp de o oră și jumătate. În pregătirea pentru competiții antrenamentele sunt mai severe.

Florica are acum 28 de ani. A început să se ocupe cu pankration la 20 de ani. Înainte de asta nu era interesată de sport, dar dansa și plănuia să devină coregrafă. După primii doi ani de antrenament, fata a devenit campioana Ucrainei și a ajuns la Campionatul European.

Antrenorul sportivei Igor Nakonecnii spune că fata este mereu persistentă și îi dedică mult timp. Potrivit acestuia, datorită insistenței, Florica are multe victorii în lupte.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 397


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți