Social
03 februarie 2022

PANDEMIA Covid-19! ANTIRECORD în Ucraina, circa 40 000 cazuri noi

PANDEMIA Covid-19! ANTIRECORD în Ucraina,  circa 40 000 cazuri noi
03 februarie 2022

PANDEMIA Covid-19! ANTIRECORD în Ucraina, circa 40 000 cazuri noi

Creștere bruscă a numărului de infectări. În ultimele 24 de ore în Ucraina a fost confirmat cel mai mare numări de cazuri noi de infectări cu coronavirus în toată perioada de pandemie, informează Ministerul Sănătății. 

 

În cursul zilei de ieri în Ucraina au fost înregistrate 39 620 cazuri noi de COVID-19 pentru prima dată de la debutul pandemiei de coronavirus, ultimul antirecord al numărului de îmbolnăviri pe teritoriul Ucrainei fiind confirmat în data de 29 ianuarie – 37 351 cazuri.

Potrivit informației Ministerului Sănătății, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 210 decese în rândul pacienților infectați cu coronavirus,  930 de pacienți s-au recuperat în cursul zilei de ieri.

Ivano-Frankivsk și Rivne sunt incluse în zona ”roșie” de carantină, restul regiunilor  - în zona galbenă  și portocalie de carantină.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 363


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți