Social
Redactor: Mariana Struț
13 decembrie 2021

Persoane fără certificate de vaccinare anti-COVID-19, amendate la Cernăuți

Persoane fără certificate de vaccinare anti-COVID-19, amendate la Cernăuți
13 decembrie 2021

Persoane fără certificate de vaccinare anti-COVID-19, amendate la Cernăuți

La Cernăuți au fost întocmite protocoale administrative pentru clienții mai multor unități de alimentație publică care urmează să achite o amendă de la 17 la 34 mii grivne (550-1100 euro).

În cursul desfășurării verificărilor privind respectarea restricțiilor de carantină, la Cernăuți în rândul vizitatorilor a două unități de alimentație au fost depistați contravenienți, care nu aveau certificate de vaccinare, potrivit ACC, cu referire la Serviciul de Stat pentru Alimentație și Consumatori din regiunea Cernăuți.

„În două unități de alimentație publică, poliția a întocmit procese verbale privind încălcarea administrativă în temeiul părții 1 a articolului 44-3 din Codul contravențiilor administrative pentru faptul că vizitatorii erau fără certificat de vaccinare. Există penalități sub formă de amenzi: de la 17.000 UAH la 34.000 UAH pentru cetățeni și de la 34.000 UAH la 170.000 UAH pentru funcționari”, se spune în mesaj.

Se remarcă faptul că grupurile mobile de angajați ai Serviciului de Stat pentru Alimentație, poliția de patrulare și Serviciul de Stat de Urgență din regiunea Cernăuți continuă să verifice respectarea restricțiilor de carantină în orașul Cernăuți.

Experții notează dinamica pozitivă către o mai bună disciplină în rândul locuitorilor din Cernăuți. În special, din 15 instituții inspectate în ultimele zile, au fost identificate doar 5 încălcări și oferite recomandări.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 357


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți