Social
Redactor: Mariana Struț
14 martie 2022

Peste 1700 de copii a refugiaților își vor continua studiile în regiunea Cernăuți

Peste 1700 de copii a refugiaților își vor continua studiile în regiunea Cernăuți
14 martie 2022

Peste 1700 de copii a refugiaților își vor continua studiile în regiunea Cernăuți

Momentul actual se precizează numărul copiilor din regiunea Cernăuți care au plecat în străinătate și își vor face studiile acolo.

În regiunea Cernăuți a fost reluat astăzi procesul de învățământ în mediul on-line. Peste 1.700 de copii refugiați din estul Ucrainei au fost înscriși la școlile din regiunea Cernăuți.

Administrația militară regională Cernăuți relatează despre aceasta pe Facebook, transmite Ukrinform, potrivit ACC.

„În regiunea Cernăuți 346 de școli din 349 au început procesul de învățământ online astăzi, 14 martie. Trei școli din Cernăuți au decis să prelungească vacanța pentru încă o săptămână. Potrivit datelor preliminare, peste 1.700 de elevi strămutați s-au înscris la cursuri în școlile din regiune”, se arată în comunicat.

În același timp, se stabilește în prezent și numărul de elevi refugiați care au putut participa efectiv la lecții. De asemenea, se precizează numărul copiilor din regiunea Cernăuți plecați în străinătate care intenționează să-și continue studiile acolo.

În plus, 18 grădinițe funcționează 55 de grupe de serviciu, dintre care 50 sunt la Cernăuți. La grădinițe au fost înscriși 47 de copii strămutați. Alte 344 de grădinițe din regiune lucrează la distanță.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 215


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți