Social
Redactor: Elvira Chilaru
15 decembrie 2021

Peste 400 de șoferi, amendați în Transcarpatia în anul curent pentru că au discutat la telefon în timp ce conduceau

Peste 400 de șoferi, amendați  în Transcarpatia în anul curent pentru că au discutat  la telefon în timp ce conduceau
15 decembrie 2021

Peste 400 de șoferi, amendați în Transcarpatia în anul curent pentru că au discutat la telefon în timp ce conduceau

Numărul impunător de șoferi amendați în 2021 a fost dat publicității  de serviciul de presă al poliției de patrulare din Transcarpatia.

Așadar, de la începutul anului patrulele din Transcarpatia au adus în fața justiției 439 de șoferi care au vorbit la telefonul mobil în timp ce conduceau.

Fiecare contravenient va plăti o amendă de 510 grivne, conform paragrafului 2.9 din regulile de circulație: șoferului i se interzice utilizarea mijloacelor de comunicare în timp ce conduce autovehiculul. Răspunderea pentru această încălcare este prevăzută în Partea 2 a articolului 122 (Utilizarea mijloacelor de comunicare în timpul conducerii unui autovehicul) din Codul contravențiilor administrative.

Polițiștii de patrulare amintesc, de asemenea, că tuturor șoferilor le este interzis să folosească telefonul mobil în timpul conducerii. Excepție fac șoferii de vehicule operaționale atunci când își îndeplinesc sarcina oficială urgentă.

Șoferii sunt încurajați să folosească mijloacele de comunicare doar cu un set cu cască special, care le permite să nu fie distrași de la conducere.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 244


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți