Social
Redactor: Sergiu Barbuța
11 august 2021

Peste 8 milioane de grivne pentru combaterea violenței domestice

Peste 8 milioane de grivne pentru combaterea violenței domestice
11 august 2021

Peste 8 milioane de grivne pentru combaterea violenței domestice

Cinci comune din regiunea Cernăuți vor beneficia de o finanțare în valoare de 8,8 milioane de grivne pentru dezvoltarea unei rețele de centre care prestează servicii specializate victimelor violenței în familie. Potrivit unui comunicat al Administrației Regionale de Stat Cernăuți, banii vor fi redirecționați către comunele Hotin, Cuciurul Mare, Nepolocăuți, Noua Suliță, Novodnistrovsk, dar și către Centrul regional de asistență socială și psihologică din orașul Cernăuți.

Din banii alocați, în patru comune vor fi organizeze servicii de consiliere pentru persoanele abuzate, iar în comuna Nepolocăuți - un centru de zi destinat victimelor violenței domestice.

Comuna Hotin, care a beneficiat de 5,4 milioane de grivne, va înființa, de asemenea, un adăpost pentru victimele violenței domestice, dar și o echipă mobilă pentru a ajuta această categorie de oameni.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 285


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți