Social
Redactor: Sergiu Barbuța
23 ianuarie 2021

Piața Kalînivska din Cernăuți se redeschide de marți

Piața Kalînivska din Cernăuți se redeschide de marți

Piața Kalînivska din Cernăuți se redeschide începând de marți, 26 ianuarie 2021. Acest lucru a fost comunicat de către conducerea întreprinderii municipale.

„Luni, 25 ianuarie, în Piața Kalînivska va fi zi sanitară, deci întreprinderea nu va activa în această zi. Începând cu ziua de marți, 26 ianuarie, sectoarele de comenț  vor fi redeschise și vor funcționa conform programului obișnuit. Ziua de muncă va începe la ora 6.00”, se arată în comunicat.

De menționat că în perioada lockdown-ului de două săptămâni piața a fost închisă pentru vizitatori, cu excepția sectoarelor de comerț cu produse alimentare. Acest format de activitatea va fi valabil și pentru weekendul 23-24 ianuarie 2021.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 2441


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți